PIAZZA

piazza

În 1880, frații Giuseppe și Baldassarre Piazza au fondat această companie în zona Cusio.

Au fost însoțiți de conștientizarea faptului că, cu încredere, pasiune, angajament zilnic și respect pentru munca lor, ar putea contribui la progresul societății.

După ei au fost copii, nepoți și strănepoți care au permis ideii să supraviețuiască și să crească, luând PIAZZA dintr-un laborator puțin mai mult decât artizan într-o companie industrială, recunoscută și respectată la nivel internațional pentru producția de oale din oțel inoxidabil. și accesorii de bucătărie. Astăzi, după 140 de ani de viață, valorile care ne preocupă sunt întotdeauna aceleași. Prin alegerea atentă a materiilor prime, atenția la detalii, cercetarea continuă a noilor tehnologii și pasiunea pentru munca noastră, încercăm să oferim produse care să respecte întotdeauna așteptările celor care le vor folosi.

Ascultăm cu atenție profesioniștii din catering pentru a interpreta criticile și trebuie să încercăm să le anticipăm nevoile.

Suntem alături de cele mai bune companii care se ocupă de instruire, deoarece studenții lor de astăzi vor fi marii bucătari de mâine.

Ne pasă de clienții noștri oferindu-le posibilitatea de a ne personaliza produsele și de a proiecta soluții de afișare pentru punctul de vânzare. În cele din urmă, dorim ca comunicarea noastră să fie întotdeauna clară, onestă și transparentă.

Afișez toate cele 2 rezultate